GRATIS retourneren*GRATIS verzending vanaf €99,- Dienstbare en persoonlijke klantenserviceRetourophaalserviceDiv. betalingsmethoden7 shops, 1 winkelwagen

Blaklader® Werkkleding

Blaklader® WORKWEAR  Blåkläder® Workwear is een grote naam op het gebied van professionele werkkleding met als doel het produceren van werkkleding die uw werk comfortabeler, gemakkelijker en veiliger maken. Kleding die tegen een stootje kan. Regelmatig worden grondstoffen getest op slijtage, scheur- en trekweerstand, kleurechtheid en krimp om te allen tijde een uitstekende kwaliteit te garanderen. Ze vinden het van groot belang dat hun producten en productie zo weinig mogelijk negatieve invloed hebben op het milieu. Het aanbod is enorm: voor talloze beroepsgroepen en weersomstandigheden heeft Blåkläder® een volledige outfit van bewezen topkwaliteit.


Blaklader® FunctionaliteitDankzij de eigen productie en productontwikkeling kan Blåkläder® de functionaliteit en kwaliteit garanderen tot in het kleinste detail. Elk kledingstuk is speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van elke specifieke doelgroep op het gebied van functionaliteit en design. De juiste materialen en de juiste zakken geven u meer veiligheid en efficiëntie in uw werk. Om de producten langer mee te laten gaan, worden de stoffen, garens en ritsen van de meest vooraanstaande leveranciers van de wereld gekocht.

Blaklader® GarantieBlåkläder® is de enige fabrikant die een levenslange garantie op de naden biedt. Vakkundige medewerkers en moderne apparatuur maken deze garantie mogelijk. Wanneer een naad scheurt, vooropgesteld dat deze niet is blootgesteld aan scheuren of slijtage, wordt deze door BLÅKLÄDER® gerepareerd of word het kledingstuk vervangen. De levensduur van het kledingstuk wordt gerekend tot het moment dat er gaten in de stof zijn gesleten of dat het kledingstuk verder heeft uitgediend.

Servicepunten Bevazet